Zoeken

Berichten uit Hawaï

Dendermonde – Tomas Mannaert uit Baasrode neemt morgen deel aan de Iron Man Hawaï. Het laat weten hoe het met hem gaat …

Hallo daar,
hier nog een berichtje uit Hawaï. We zijn aan de voorlaatste dag begonnen en de spanning stijgt hier met de minuut. Iedereen is bezig met de laatste voorbereidingen. Het is hier de voorbije dagen ook ondraaglijk warm geworden.

Zaterdagochtend is het dan zover, ik voel me momenteel goed. Hopelijk is dat zaterdag ook zo en heb ik de benen van Malaysia. (nvdr: Tomas nam ook deel aan de Iron Man in Malysia en eindigde in zijn categorie als eerste). Ik volg in ieder geval dezelfde tactiek: voetjes volgen tijdens het zwemmen en zo economisch mogelijk de 3800 meter afleggen, op de fiets luisteren naar de hartslag en alles geven tijdens het lopen. Gemakkelijker geschreven dan gedaan natuurlijk. Je moet gewoon opletten dat je niet over de lijn gaat want dan gaat het licht uit en worden het lange kilometers.

Toch zal ik stijdvaardig zijn en met geslepen messen aan de start verschijnen. Hiervoor heb ik te hard voor getraind en afgezien. Ik ga er ook vanuit dat deze kwalificatie me niet ieder jaar lukt.

Misschien is dit wel het laatste mailtje voor de start, bij deze wil ik iedereen bedanken voor de vele mailtjes die ik de laatste dagen kreeg, soms wel 50 per dag. Bedankt het was echt tof! Wees gerust …………… ik zal NIET plooien!

Pain is temporary, glory is forever!
Tomas

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie