Fashionweekend 2007

Dendermonde – Zoals elk half jaar organiseerde handelskern Dendermonde vorig weekend weer een evenement om de nieuwe collecties van diverse modemerken te verwelkomen en aan de bevolking te introduceren. Dit jaar vond deze tweedaagse met de naam ‘Fashionweekend’ plaats op 6 en 7 oktober. Het was stralend weer dus dat kon al niet verkeerd lopen.

Ook dit jaar engageerden diverse modezaken zich weer om zowel zaterdag als zondag open te zijn en mensen voldoende te begeleiden bij hun zoektocht doorheen de nieuwe stuks. Bovendien werden vele items voor de gelegenheid nog extra afgeprijsd. Modeshows en modellen waren deze keer jammer genoeg niet van de partij, maar bepaalde zaken hadden andere troeven achter de hand om klanten op hun gemak te stellen. Kledingszaak Gazoil bijvoorbeeld deed beroep op muziek om de gewenste sfeer te scheppen. Roosen en Caroline kozen liever voor een rode loper die de klanten uitnodigde hun winkel en collectie beter te bekijken.

Dit alles zorgde ervoor dat menig Dendermondenaar ervoor koos dit weekend even te vertoeven in onze mooie binnenstad

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord