Zoek

Fashionweekend 2007

Dendermonde – Zoals elk half jaar organiseerde handelskern Dendermonde vorig weekend weer een evenement om de nieuwe collecties van diverse modemerken te verwelkomen en aan de bevolking te introduceren. Dit jaar vond deze tweedaagse met de naam ‘Fashionweekend’ plaats op 6 en 7 oktober. Het was stralend weer dus dat kon al niet verkeerd lopen.

Ook dit jaar engageerden diverse modezaken zich weer om zowel zaterdag als zondag open te zijn en mensen voldoende te begeleiden bij hun zoektocht doorheen de nieuwe stuks. Bovendien werden vele items voor de gelegenheid nog extra afgeprijsd. Modeshows en modellen waren deze keer jammer genoeg niet van de partij, maar bepaalde zaken hadden andere troeven achter de hand om klanten op hun gemak te stellen. Kledingszaak Gazoil bijvoorbeeld deed beroep op muziek om de gewenste sfeer te scheppen. Roosen en Caroline kozen liever voor een rode loper die de klanten uitnodigde hun winkel en collectie beter te bekijken.

Dit alles zorgde ervoor dat menig Dendermondenaar ervoor koos dit weekend even te vertoeven in onze mooie binnenstad

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie