“Trage Wegen” in Grembergen

Grembergen – Dendermonde wil samen met de gemeentediensten, de verschillende verenigingen, de scholen en de burger trachten opnieuw een samenhangend netwerk van trage wegen te creëren. Daartoe ondertekende de stad een overeenkomst met de VZW Trage Wegen.

Die vereniging ijvert sinds 2002 voor een betere bescherming en beheer van de talloze buurtwegen in Vlaanderen. Voor onze stad zal Grembergen de spits afbijten. Een eerste informatievergadering, waarop iedereen welkom is, vindt plaats op 16 oktober om 19 uur in het gemeentehuis van Grembergen.

Zie ook onze eerdere berichtgeving over Trage Wegen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord