Zoek

“Trage Wegen” in Grembergen

Grembergen – Dendermonde wil samen met de gemeentediensten, de verschillende verenigingen, de scholen en de burger trachten opnieuw een samenhangend netwerk van trage wegen te creëren. Daartoe ondertekende de stad een overeenkomst met de VZW Trage Wegen.

Die vereniging ijvert sinds 2002 voor een betere bescherming en beheer van de talloze buurtwegen in Vlaanderen. Voor onze stad zal Grembergen de spits afbijten. Een eerste informatievergadering, waarop iedereen welkom is, vindt plaats op 16 oktober om 19 uur in het gemeentehuis van Grembergen.

Zie ook onze eerdere berichtgeving over Trage Wegen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie