“Trage Wegen” in Grembergen

Grembergen – Dendermonde wil samen met de gemeentediensten, de verschillende verenigingen, de scholen en de burger trachten opnieuw een samenhangend netwerk van trage wegen te creëren. Daartoe ondertekende de stad een overeenkomst met de VZW Trage Wegen.

Die vereniging ijvert sinds 2002 voor een betere bescherming en beheer van de talloze buurtwegen in Vlaanderen. Voor onze stad zal Grembergen de spits afbijten. Een eerste informatievergadering, waarop iedereen welkom is, vindt plaats op 16 oktober om 19 uur in het gemeentehuis van Grembergen.

Zie ook onze eerdere berichtgeving over Trage Wegen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een reactie