Overwinning mooie beloning op verjaardag

Dendermonde – Dendermondenaar Matijs Dierickx van Drive Badmintonclub Dendermonde nam van 15 tot en met 18 november deel aan het Yonex Czech Junior International 2007. Na zijn zege in het herenenkel B1 op het Provinciaal Kampioenschap en zijn opvallende prestaties op het Europees Kampioenschap in Istanbul (Turkije) nam Matijs deel aan dit internationaal jeugdtornooi in het Tsjechische Orlova.

In het herendubbel in de categorie jonger dan 19 jaar won hij op zijn verjaardag (Matijs werd 16 jaar op de finaledag) met zijn vaste partner Freek Golinski, de finale van de Oostenrijkers Paul Demmelmayer en David Obernosterer met 15/21 – 21/13 – 13/21.

Op 1 en 2 december 2007 neemt Matijs deel aan de Vlaamse Kampioenschappen te Halle. (fvdv)

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord