Overwinning mooie beloning op verjaardag

Dendermonde – Dendermondenaar Matijs Dierickx van Drive Badmintonclub Dendermonde nam van 15 tot en met 18 november deel aan het Yonex Czech Junior International 2007. Na zijn zege in het herenenkel B1 op het Provinciaal Kampioenschap en zijn opvallende prestaties op het Europees Kampioenschap in Istanbul (Turkije) nam Matijs deel aan dit internationaal jeugdtornooi in het Tsjechische Orlova.

In het herendubbel in de categorie jonger dan 19 jaar won hij op zijn verjaardag (Matijs werd 16 jaar op de finaledag) met zijn vaste partner Freek Golinski, de finale van de Oostenrijkers Paul Demmelmayer en David Obernosterer met 15/21 – 21/13 – 13/21.

Op 1 en 2 december 2007 neemt Matijs deel aan de Vlaamse Kampioenschappen te Halle. (fvdv)

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord