Search

Hoorzitting over RUP Meirdam

Dendermonde – Het is al RUP wat de klok slaat, zo lijkt het soms. Op 17 oktober 2007 heeft de gemeenteraad het ontwerp van het ruimtelijk uitvoeringsplan (ja hoor: RUP) “Meirdam” voorlopig vastgesteld. Het RUP slaat op een gebied gelegen aan de Bijlokestraat, de Hof ter Bremptstraat en Sint Onolfsdijk. De bedoeling van het plan, aldus de stad Dendermonde, is om de huidige bestemming ‘recreatie’ om te zetten naar een andere bestemming die meer garanties biedt voor de verschillende landschappelijke en natuurlijke waarden in het plangebied.

Iedereen kan de plannen gaan bekijken tijdens de kantooruren op de dienst ruimtelijke ordening en stedenbouw in het administratief centrum. Dat kan nog tot en met 31 januari 2008. Wie bezwaren of opmerkingen heeft, kan deze schriftelijk overmaken aan het secretariaat van de GECORO, Franz Courtensstraat 11, 9200 Dendermonde uiterlijk op 31 januari 2008.

Op donderdag 20 december 2007 vindt een hoorzitting plaats over het RUP “Meirdam” in het lokaal dienstencentrum Zilverpand, Nieuwburcht 10, Dendermonde. Aanvang om 19.30 uur.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie