Zoek

Kookworkshop als voorbereiding op feestdagen

Oudegem – Wie nog geen inspiratie heeft voor het kerstmenu of nog snel een spoedcursus koken wil volgen, kan komende zaterdag terecht in Taverne De Kastelein in Oudegem. Chefkok Gregory geeft van 11u. tot 14u. al zijn keukengeheimen prijs voor een lekker  voorgerecht, een eenvoudige hoofdschotel en een overheerlijk dessert. 

De kookworkshop is een initiatief van ’t Pÿl . “Om de koude eindejaarsdagen nog aangenamer te laten verlopen, leren de deelnemers een kerstmenu bereiden waarvan familie en vrienden versteld zullen staan”, vertelt Tom Bogman van ’t Pÿl.

De workshop is toegankelijk voor iedereen, maar de plaatsen zijn beperkt. Inschrijven is dus een noodzaak. De deelname prijs bedraagt € 15. Inschrijven kan bij Tom Bogman (0476/818 218).

Wanneer je tijdens de feestdagen dus tongrolletjes, een gevuld varkenshaasje en tiramisu voorgeschoteld krijgt, weet je dat je gastheer of gastvrouw in de leer ging bij Gregory van De Kastelein.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie