Zoeken

Fiets gestolen? Zoek op het internet!

Dendermonde – Sinds kort kan je je gestolen fiets gaan zoeken op het internet. Niet via Google, maar wel via gevondenfietsen.be. Op deze website vind je fietsen die in verschillende politiezones, van Houthalen-Helchteren en Wijnegem tot Aalst en Wetteren. Ook de politie van Dendermonde doet mee.

Uiteraard is het beter je fiets te laten graveren. Maar voor wie een “niet gemerkte” fiets kwijt is, is er dus de site. Daarop kan je aan de hand van enkele kenmerken op zoek gaan. Voor Dendermonde lijken er echter nog geen fietsen ingegeven te zijn — ofwel worden er geen fietsen meer gevonden in onze stad.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

  1. Mijn fiets werd gestolen op 28/09/2011.

    Een donkergroene Sparta.
    Ik gebruik hem elke dag voor het werk.
    De fiets werd gestolen in Berlare op woensdagavond aan de lagere school Nieuwstraat.

Geef een reactie