Zoek

Dendermondse horeca zet de bloemetjes buiten

horecadendermondezetbloemetjesbuiten

Dendermonde – Op maandag 28 januari om 22 uur vindt de ‘Nacht van de Horeca’ plaats in brasserie Den Ommeganck aan de Grote Markt. Het initiatief werd vijf jaar geleden genomen en sindsdien vindt elk jaar in januari een party voor iedereen die in de horeca actief is. Elk jaar wordt een andere horecazaak bezocht. Dit keer is uitbaatser An (foto) van Den Ommeganck de gastvrouw van het evenement. Ook wie niet in de horeca werkt, is trouwens welkom! (foto: Artur Eranosian)

www.denommeganck18.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie