Zoek

Kleuterscholen vieren feest in maart!

Sint-Gillis – De kleuterschool aan de Hullekenstraat bestaat 100 jaar! Dit opmerkelijk jubileum wordt gevierd op zaterdag 8 maart. De school zet vanaf 15 uur voor iedereen de deuren open. Kleuterschool Tuinwijk aan het Dr. De Witteplein is de helft zo oud. De vijftigste verjaardag van het schooltje wordt op vrijdag 14 maart om 20 uur gevierd. Aan de hand van beeldmateriaal, verhalen en grappige anekdotes wordt het een leuk weerzien voor “de kleuters uit de tijd van toen”.

www.heilighartsg.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

2 Responses

 1. De basisscholen van het GO! “’t Vlasbloempje” te Grembergen & “Leefschool De Schatkist” te Zele wensen de kleuterscholen “Hullekenstraat” met de 100ste verjaardag en “de Tuinwijk” met de 50ste verjaardag van harte proficiat! Wij hopen ook dat 8 & 14 maart de zon niet zal ontbreken op hun festiviteiten.
  Gefeliciteerd!
  André Tassin
  Directeur
  Basisscholen van het GO!
  ’t Vlasbloempje

 2. Langs deze weg wens ik de beide vrije scholen van harte te feliciteren voor hun respectievelijk 100 en 50 jarig bestaan!

  Hoeveel kinderen werden in beide scholen niet geleerd beter mens te worden dank zij hun schoolse opvoeding en verworven schoolse vaardigheden in deze basisscholen.

  Proficiat en ik hoop dat tijdens de feestelijkheden de zon mag schijnen niet alleen op de hoofden maar ook in de harten van elke bezoeker.

  Pierre Caudron,

  Schepen onderwijs Dendermonde.

Geef een reactie