De Belgian Couchsurfers waren in Dendermonde

Dendermonde – De Belgian Couchsurfers plaatsten eergisteren dit leuke filmpje op Youtube. Het werd blijkbaar opgenomen in Dendermonde. Je hoeft niet echt te kunnen zingen om lid te worden van de Belgian Couchsurfers. 🙂

“Our own version of the Queen song Bohemian Rhapsody by a bunch of silly singing Belgian couchsurfers. This performance has been recorded in our studio in Dendermonde. Now you know which city to avoid.”

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Dd6PWEYpFMY]

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie