Baasrode nipt onderuit in Aalst

Baasrode – ‘t Botterken moest dit weekend vanaf de beginfase achtervolgen in Aalst. De thuisploeg bouwde zijn aanvallen goed uit terwijl de Baasroodse aanvallen vaak niet afgewerkt werden. Het stereotype maar efficiënte aanvalswerk van Osiris Aalst zorgde voor een 13-8-ruststand.

Na de pauze begon Baasrode te knabbelen aan zijn achterstand. Langzaam maar zeker knokte Baasrode zich terug. Spijtig genoeg vielen de kantelmomenten deze keer in het nadeel van Baasrode uit. Aalst hield het hoofd koel en Baasrode maakte van zijn kant nog enkele onnodige foutjes. Baasrode zag hierdoor de 4 winstpunten wegwaaien want het strandde op 25-23.

Baasrode mistte zo een unieke kans om een serieuze sprong te maken in de rangschikking. Volgende week zondag 17 februari komt de nummer 4 uit de competitie, Sijsele, op bezoek in Baasrode. (jf)

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord