Zoeken

Baasrode nipt onderuit in Aalst

Baasrode – ‘t Botterken moest dit weekend vanaf de beginfase achtervolgen in Aalst. De thuisploeg bouwde zijn aanvallen goed uit terwijl de Baasroodse aanvallen vaak niet afgewerkt werden. Het stereotype maar efficiënte aanvalswerk van Osiris Aalst zorgde voor een 13-8-ruststand.

Na de pauze begon Baasrode te knabbelen aan zijn achterstand. Langzaam maar zeker knokte Baasrode zich terug. Spijtig genoeg vielen de kantelmomenten deze keer in het nadeel van Baasrode uit. Aalst hield het hoofd koel en Baasrode maakte van zijn kant nog enkele onnodige foutjes. Baasrode zag hierdoor de 4 winstpunten wegwaaien want het strandde op 25-23.

Baasrode mistte zo een unieke kans om een serieuze sprong te maken in de rangschikking. Volgende week zondag 17 februari komt de nummer 4 uit de competitie, Sijsele, op bezoek in Baasrode. (jf)

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie