Snelheidscontroles op Mechelsesteenweg

Dendermonde – Dit weekend is voor de eerste keer geflitst op de Mechelsesteenweg sinds de maximumsnelheid er veranderde.

De politie maakte vandaag bekend dat in totaal 2.251 voertuigen werden gecontroleerd. Zaterdagvoormiddag waren dat er 1.433, waarvan er 165 in overtreding waren. Zondagochtend controleerde de politie 818 voertuigen. 105 ervan reden te snel.

Vroeger mocht je op de Mechelsesteenweg 70 km/u rijden. De maximumsnelheid is sinds begin dit jaar teruggebracht tot 50. Niet elke overtreder kan die aanpassing als excuus gebruiken. De maximumsnelheid die politie dit weekend registreerde, was 86 km/u. Ook vorig jaar leverde je dat een boete op.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord