Oudegem verslaat titelconcurrent

Oudegem – In de tweede provinciale van het volleybal heeft Oudegem B titelconcurrent VDK Gent C verslagen. Oudegem stuurde de dames uit Gent met een 3-1 nederlaag terug naar huis. De dames uit Oudegem komen met deze overwinning alleen aan de leiding in het klassement. Ze hebben nu drie punten voorsprong op VDK. Wanneer Oudegem de drie punten thuishaalt in al haar resterende wedstrijden én in de terugwedstrijd tegen Gent minstens een punt pakt is het kampioen. De competitie is echter nog behoorlijk lang en de nieuwe leider zal de titel zeker niet cadeau krijgen. Zelfs de staartploegen zijn dikwijls dubbelgemotiveerd om een titelkandidaat te verslaan. Volgende week volgt alvast een moeilijke verplaatsing naar Denderleeuw, de ploeg van de Oudegemse jeugdtrainer J.P. Van Droogenbroeck. Deze man zal wellicht al een plannetje klaarhebben.

Meer info op: http://www.volley-oudegem.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie