Zoek

Oudegem verslaat titelconcurrent

Oudegem – In de tweede provinciale van het volleybal heeft Oudegem B titelconcurrent VDK Gent C verslagen. Oudegem stuurde de dames uit Gent met een 3-1 nederlaag terug naar huis. De dames uit Oudegem komen met deze overwinning alleen aan de leiding in het klassement. Ze hebben nu drie punten voorsprong op VDK. Wanneer Oudegem de drie punten thuishaalt in al haar resterende wedstrijden én in de terugwedstrijd tegen Gent minstens een punt pakt is het kampioen. De competitie is echter nog behoorlijk lang en de nieuwe leider zal de titel zeker niet cadeau krijgen. Zelfs de staartploegen zijn dikwijls dubbelgemotiveerd om een titelkandidaat te verslaan. Volgende week volgt alvast een moeilijke verplaatsing naar Denderleeuw, de ploeg van de Oudegemse jeugdtrainer J.P. Van Droogenbroeck. Deze man zal wellicht al een plannetje klaarhebben.

Meer info op: http://www.volley-oudegem.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie