Folkfestival M’Eire Morough op MySpace

Dendermonde – Het folkfestival M’Eire Morough lanceerde gisteren een eigen webpagina op MySpace.

“Sinds gisteren heeft ook M’Eire Morough enkele voorzichtige nieuwe stappen gezet op het internet. We hebben ook een pagina aangemaakt op MySpace. Op dit ogenblik staan er al enkele foto’s van vorige edities op, en deze zullen regelmatig aangevuld of vervangen worden door andere. Er staat ook een blog op, waar we de komende weken en maanden nieuws zullen brengen over de vorderingen van de voorbereiding van het festival, of andere berichten die aan het festival gerelateerd zijn.”, mailde Stijn Moonen van M’Eire Morough.

www.myspace.com/folkdendermonde

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie