Zoeken

Folkfestival M’Eire Morough op MySpace

Dendermonde – Het folkfestival M’Eire Morough lanceerde gisteren een eigen webpagina op MySpace.

“Sinds gisteren heeft ook M’Eire Morough enkele voorzichtige nieuwe stappen gezet op het internet. We hebben ook een pagina aangemaakt op MySpace. Op dit ogenblik staan er al enkele foto’s van vorige edities op, en deze zullen regelmatig aangevuld of vervangen worden door andere. Er staat ook een blog op, waar we de komende weken en maanden nieuws zullen brengen over de vorderingen van de voorbereiding van het festival, of andere berichten die aan het festival gerelateerd zijn.”, mailde Stijn Moonen van M’Eire Morough.

www.myspace.com/folkdendermonde

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie