Matijs is stevig op weg naar de badmintontop

Dendermonde – Dendermondenaar Matijs Dierickx werd het voorbije weekend in Louvain-la-Neuve Belgisch Kampioen herendubbel in de categorie jonger dan 17 jaar. Samen met zijn vaste dubbelpartner Freek Golinski werd Matijs voor het derde jaar op rij Belgisch Kampioen in deze discipline. Matijs en Freek wonnen van Anurag Barmecha en Kris Dendoncker met 26/24 en 21/12.

De 16-jarige Matijs, die begin december vorig jaar ook al Vlaams Kampioen in het herendubbel B1 bij de volwassenen werd, zet hiermee zijn opmars naar de Belgische badmintontop verder. Vanaf morgen neemt Matijs deel aan de Dutch Junior in het Nederlandse Haarlem, een internationaal juniorentornooi. (fvdv)

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord