Zoeken

Matijs is stevig op weg naar de badmintontop

Dendermonde – Dendermondenaar Matijs Dierickx werd het voorbije weekend in Louvain-la-Neuve Belgisch Kampioen herendubbel in de categorie jonger dan 17 jaar. Samen met zijn vaste dubbelpartner Freek Golinski werd Matijs voor het derde jaar op rij Belgisch Kampioen in deze discipline. Matijs en Freek wonnen van Anurag Barmecha en Kris Dendoncker met 26/24 en 21/12.

De 16-jarige Matijs, die begin december vorig jaar ook al Vlaams Kampioen in het herendubbel B1 bij de volwassenen werd, zet hiermee zijn opmars naar de Belgische badmintontop verder. Vanaf morgen neemt Matijs deel aan de Dutch Junior in het Nederlandse Haarlem, een internationaal juniorentornooi. (fvdv)

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie