Matijs is stevig op weg naar de badmintontop

Dendermonde – Dendermondenaar Matijs Dierickx werd het voorbije weekend in Louvain-la-Neuve Belgisch Kampioen herendubbel in de categorie jonger dan 17 jaar. Samen met zijn vaste dubbelpartner Freek Golinski werd Matijs voor het derde jaar op rij Belgisch Kampioen in deze discipline. Matijs en Freek wonnen van Anurag Barmecha en Kris Dendoncker met 26/24 en 21/12.

De 16-jarige Matijs, die begin december vorig jaar ook al Vlaams Kampioen in het herendubbel B1 bij de volwassenen werd, zet hiermee zijn opmars naar de Belgische badmintontop verder. Vanaf morgen neemt Matijs deel aan de Dutch Junior in het Nederlandse Haarlem, een internationaal juniorentornooi. (fvdv)

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie