Zoek

Bezoek met Editie Night of the Proms

Dendermonde – Na de zeer geslaagde uitstap naar ‘Natalia Meets’ in het Sportpaleis maakt Editie zich klaar voor een tweede concertbezoek. Op vrijdag 24 oktober staat ‘Night of the Proms’ in het Sportpaleis op het programma. Het grote feest van klassiek en pop verwelkomt dit jaar onder meer Simple Minds, Live, Sinead O’connor en Igudesman & Joo (hilarisch muzikantenduo!) bekendgemaakt. Er worden nog minstens één artiestennamen aan het programma toegevoegd.

Het wordt opnieuw een fantastische concertavond. Breng vrienden, vriendinnen en kennissen mee! De tickets en busvervoer (geen vervelende zoektocht naar een parkeerplaats!) worden door Editie georganiseerd.

Deelnemen kost 44 euro per persoon. Hier is een ticket (zitplaats balkon) en busvervoer inbegrepen. We vertrekken op 24 oktober om 18.30 uur aan Drukkerij Smekens in de Koning Albertstraat in Sint-Gillis en zijn rond half één terug in Dendermonde.

Reserveren is eenvoudig. Stuur een e-mail naar info@editie.net of bel 0477 206 226 (na 19 uur) en we noteren je reservering. Betalen kan via overschrijving. Ga mee! Dendermonde bezoekt Night of the Proms!

Bezoek de website van Night of the Proms

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie