Zoeken

Baasrode op halve kracht

Baasrode – Dit weekend moest Baasrode de moeilijke verplaatsing maken naar Assebroek. Ook al geen reservenploeg aan Baasrode zijde wegens blessures en werkomstandigheden. En dat maakte dat ’t Botterken met een onuitgegeven viertal aan de wedstrijd in Assebroek startte. Vaste achterman Timo Florkin, er opnieuw bij, kreeg dit keer Luc Klinckaert, Stefan Beirnaert en Patrick Windey aan zijn zijde in de eerste ploeg.

Zowel verdedigend als aanvallend kwam Baasrode heel wat tekort dit weekend. Na de 0-1 was het de beurt aan Assebroek dat er met een tussensprint 6-1 van maakte. Baasrode miste de nodige kansen zodat er ook in aanvalspatroon gewisseld moest worden. Aanvankelijk hielp dit wel, maar het verschil was te groot. Bij de rust keek Baasrode reeds tegen een 18-8 achterstand aan.

Baasrode moest roeien met de riemen dat het had en die bleken onvoldoende dit weekend. Na de pauze gingen de Bruggelingen door zodat het 35-17 werd in het sportpark Daverlo. Een makkelijk overwinning van Inter Assebroek. Baasrode moet één van de twee resterende wedstrijden te winnen, wil het zich verzekeren van behoud in 2e nationale afdeling.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie