Leeuwerckenaers spelen tragikomedie

leeuwerckenaers.jpg

Dendermonde – De rederijkerskamer De Leeuwerckenaers sluit het toneelseizoen af met het stuk “Nonkel Gaston is dood … en dan is er koffie”. Wouter De Caluwe heeft de regie in handen.

“Nonkel Gaston is dood” is een tragikomedie met herkenbare karakters. De dialogen zijn dikwijls hilarisch en soms pijnlijk herkenbaar. Onverbloemd, maar met een vette knipoog. De voorstellingen vinden plaats op 18, 19, 25 en 26 april in de Heilige Hartschool aan de Otterstraat in Sint-Gillis. De toegang bedraagt 8 euro. Reserveren kan op de nummers 0478 22 49 88 en 052 21 89 23.

Op de foto: Chris Pauwels, Fred Vermeiren, Lien Olaerts, Kristof Schockaert, Wim Baude, Katrien Van Houwe, Pascal Leys, Nele Bolangier en Jozef Van Weyenberg zorgen voor een onvergetelijke toneelavond.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord