Leeuwerckenaers spelen tragikomedie

leeuwerckenaers.jpg

Dendermonde – De rederijkerskamer De Leeuwerckenaers sluit het toneelseizoen af met het stuk “Nonkel Gaston is dood … en dan is er koffie”. Wouter De Caluwe heeft de regie in handen.

“Nonkel Gaston is dood” is een tragikomedie met herkenbare karakters. De dialogen zijn dikwijls hilarisch en soms pijnlijk herkenbaar. Onverbloemd, maar met een vette knipoog. De voorstellingen vinden plaats op 18, 19, 25 en 26 april in de Heilige Hartschool aan de Otterstraat in Sint-Gillis. De toegang bedraagt 8 euro. Reserveren kan op de nummers 0478 22 49 88 en 052 21 89 23.

Op de foto: Chris Pauwels, Fred Vermeiren, Lien Olaerts, Kristof Schockaert, Wim Baude, Katrien Van Houwe, Pascal Leys, Nele Bolangier en Jozef Van Weyenberg zorgen voor een onvergetelijke toneelavond.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord