Leeuwerckenaers spelen tragikomedie

leeuwerckenaers.jpg

Dendermonde – De rederijkerskamer De Leeuwerckenaers sluit het toneelseizoen af met het stuk “Nonkel Gaston is dood … en dan is er koffie”. Wouter De Caluwe heeft de regie in handen.

“Nonkel Gaston is dood” is een tragikomedie met herkenbare karakters. De dialogen zijn dikwijls hilarisch en soms pijnlijk herkenbaar. Onverbloemd, maar met een vette knipoog. De voorstellingen vinden plaats op 18, 19, 25 en 26 april in de Heilige Hartschool aan de Otterstraat in Sint-Gillis. De toegang bedraagt 8 euro. Reserveren kan op de nummers 0478 22 49 88 en 052 21 89 23.

Op de foto: Chris Pauwels, Fred Vermeiren, Lien Olaerts, Kristof Schockaert, Wim Baude, Katrien Van Houwe, Pascal Leys, Nele Bolangier en Jozef Van Weyenberg zorgen voor een onvergetelijke toneelavond.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie