Zoek

Leeuwerckenaers spelen tragikomedie

leeuwerckenaers.jpg

Dendermonde – De rederijkerskamer De Leeuwerckenaers sluit het toneelseizoen af met het stuk “Nonkel Gaston is dood … en dan is er koffie”. Wouter De Caluwe heeft de regie in handen.

“Nonkel Gaston is dood” is een tragikomedie met herkenbare karakters. De dialogen zijn dikwijls hilarisch en soms pijnlijk herkenbaar. Onverbloemd, maar met een vette knipoog. De voorstellingen vinden plaats op 18, 19, 25 en 26 april in de Heilige Hartschool aan de Otterstraat in Sint-Gillis. De toegang bedraagt 8 euro. Reserveren kan op de nummers 0478 22 49 88 en 052 21 89 23.

Op de foto: Chris Pauwels, Fred Vermeiren, Lien Olaerts, Kristof Schockaert, Wim Baude, Katrien Van Houwe, Pascal Leys, Nele Bolangier en Jozef Van Weyenberg zorgen voor een onvergetelijke toneelavond.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie