Komt er een nieuw rusthuis in Baasrode?

Baasrode – Het Vlaams Belang wilde vorige woensdag tijdens de gemeenteraad van het stadsbestuur graag weten wat met het rusthuis Sint-Vincentius in Baasrode gaat gebeuren. “Na 45 jaar is de infrastructuur sterk verouderd en niet meer aangepast aan de noden van deze tijd. De kamers zijn nog steeds dezelfde ziekenhuiskamertjes van 50 jaar geleden. Ondanks vele noodoplossingen is het comfort echt niet meer van deze tijd”, aldus Stefaan Van Gucht. De voorbije jaren werd plannen gemaakt in de richting van een nieuwbouw. Er werd grond aangekocht en elk jaar werd in de begroting een bedrag gereserveerd voor een nieuwbouw. De werken zouden volgens het Vlaams Belang in 2011 kunnen starten. Maar volgens Stefaan Van Gucht zou de nieuwe accommodatie in Baasrode op de helling staan. Hij vroeg afgelopen woensdag aan het stadsbestuur een standpunt in te nemen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie