Nieuw bestuur voor Vlaams Belang Dendermonde

Dendermonde – De lokale afdeling van het Vlaams Belang in Dendermonde heeft een nieuw bestuur verkozen. De komende vier jaar zal Barbara Pas voorzitter zijn. Zij zetelt in de gemeenteraad en is volksvertegenwoordiger in het federale parlement. Fractieleider in de gemeenteraad Stefaan Van Gucht is ondervoorzitter en ontfermt zich over de ledenadministratie.

Patrick Van Geert waakt als penningmeester over de centen, en Philip Mertens zal het voorzitterschap waarnemen van de Dendermondse Vlaams Belang Jongeren. Frederik Pas is secretaris en eindredacteur van het lokaal blad. Verder vinden we in het partijbestuur OCMW-raadslid Dominique Jouret, de gemeenteraadsleden Johan Daman en Hilde Raman, en Marc Leus en Mario Dierick.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord