Nieuwe beheerders voor jeugdhuis Zenith

Sint-Gillis – Jeugdhuis Zenith heeft sinds vorige zondag, 20 april, een nieuwe beheerraad. De Algemene Vergadering van het jeugdhuis keurde de lijst van zeven kandidaten unaniem goed.

Voorzitter Tim De Vogel: “Ik ben zeer tevreden over onze nieuwe aanwinst Kurt Van Den Bossche, gezien hij als muzikant én als ouder van twee jongeren die regelmatig in Zenith vertoeven nieuwe inzichten kan bijbrengen.” Diederik Vermeir, Gunther Van Lierop, Toon Vermeir, Tommy Smekens en Dany De Man en voorzitter Tim De Vogel zijn de overige zes beheerders.

40 jaar jong

De Algemene Vergadering nam ook enkele nieuwe maatregelen, onder andere om herrieschoppers te schorsen en de toegang tot het jeugdhuis te ontzeggen. Daarnaast vormen een betere samenwerking met de politie, vernieuwde afspraken met verenigingen en organisaties en een aanpassing van de infrastructuur de kernen van een nieuw beleid.

Volgend jaar zal Zenith, met zo’n 1000 leden en een honderdtal vrijwilligers het gootste jeugdhuis van de stad, zijn veertigste verjaardag vieren. Het jeugdhuis belooft met een dat op een passende manier te vieren “met een programma dat de populariteit en de uitstraling van het jeugdhuis bij de jongeren enkel zou moeten laten toenemen.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie