Zoek

Het einde van “Gemeentelijke Basisschool Grembergen” is in zicht

Grembergen – Binnenkort spreken we niet langer van de “Gemeentelijke Basisschool Grembergen”. Dat heeft niets te maken met een op til staande sluiting of fusie, maar wél met een nieuwe naam die de school zal krijgen.

De huidige naam is niet echt creatief, aldus directeur Hilde Hoogewys. “Vandaar dat leerlingen, ouders, leerkrachten en directie de handen in elkaar hebben geslagen om een nieuwe start te maken.”

“Aan alle ouders werd in de loop van de maand april een oproep gedaan om een nieuwe naam voor de school te zoeken, een naam met een duidelijke boodschap”, vervolgt ze. “We gingen samen op zoek naar een naam die uitstraalt wat we ook zijn, een warme school waar elk kind met zijn persoonlijkheid z’n plaatsje kent, van klein (peuters) tot groot (pubers die op de drempel staan naar middelbare school te gaan).”

Wat die nieuwe naam nu precies zal zijn, dàt is voorlopig nog een groot geheim. Pas nu zondag 25 mei krijgen de aanwezigen op het schoolfeest de primeur. Bovendien brengen de leerlingen op dat schoolfeest een show rond het jaarthema ‘alles loopt op wieltjes’ en is er randanimatie voorzien met drankgelegenheid, spelenmarkt, obstakelbaan…

Afspraak in nu zondag 25 mei vanaf 14.30 uur in de Rootjensweg in Grembergen, voor het allerlaatste schoolfeest van de Gemeentelijke Basisschool Grembergen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie