Zoeken

Chiro Kadee wil het fair: help hen!

Appels – Chiro Kadee uit Appels wil zich dit jaar nog meer inzetten voor de ‘Eerlijke handel’. Daarom doen de Chirojongens uit Appels, die al jaren een neus hebben, voor goede doelen, mee aan de Foodhunt-actie van Vredeseilanden. Dit keer kunnen ze er nog rijkelijk voor beloond worden ook. De Chirojongens moet een campagne voeren waarin ze de acties van Vredeseilanden mee ondersteunt. Hun promo-actie moet dan nog eens gesteund worden door 500 mensen. Deze mensen kunnen hun steun betuigen op hun Foodhunt-page. De actie loopt nog tot woensdag en de stoere Appelse rakkers hebben nog 200 stemmen nodig. Help hen dus even en breng hier je stem uit. Verder doet Chiro Kadee de oproep dit bericht te verspreiden aan iedereen die het horen wil. Doen!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie