Met Veerle Dobbelaere naar de winkel

Dendermonde – Nu zaterdag 24 mei krijgt de actie ‘Met belgerinkel naar de winkel’ een vervolg. Wie met de fiets gaat winkelen kan meteen ook zijn fiets laten graveren op de Grote Markt. En wie weet loop je Veerle Dobbelaere niet tegen het lijf?

Met Belgerinkel naar de WinkelDe actie ‘Met belgerinkel naar de winkel’ werd een maand geleden op gang geschoten. Op 26 april was het Muriël Bats (Sumaya uit ‘Kinderen van Dewindt’) die de actie in gang fietste.

Nu zaterdag is Veerle Dobbelaere de bekende Vlaming van dienst. Je kent deze actrice ongetwijfeld uit Sara, Recht op Recht, Ons Geluk of Spoed. Je kan Veerle Dobbelaere tegenkomen in de deelnemende handelszaken in Dendermonde of op de stand van de politie op de Grote Markt. Daar kan je je fiets laten graveren.

(foto: stad Dendermonde – klik hier voor meer beelden)

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie