Junior Mountainbike op 29 juni

Schoonaarde – Ook dit jaar organiseert KWB Schoonaarde een mountainbiketocht voor jongeren van 6 tot en met 14 jaar. Een fiets met voldoende versnellingen en een valhelm worden aangeraden. De groep vertrekt op 29 juni om 14 uur aan de kerk van Schoonaarde voor een tocht van ongeveer 15 kilometer over overwegend veldwegen. Halfweg worden de deelnemers getrakteerd op een drankje. Rond 17 uur zijn de juniors terug.

KWB zorgt voor voldoende begeleiders. Het is dus niet de bedoeling dat de ouders meefietsen. De deelname is gratis voor kinderen van leden van KWB Schoonaarde. Kinderen van niet-leden betalen 2 euro. Vooraf inschrijven is verplicht en kan tot 27 juni bij Koen Luyckx op het nummer 052 42 64 28.

http://www.kwbschoonaarde.centerall.com/classifieds.php

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord