Zoek

Junior Mountainbike op 29 juni

Schoonaarde – Ook dit jaar organiseert KWB Schoonaarde een mountainbiketocht voor jongeren van 6 tot en met 14 jaar. Een fiets met voldoende versnellingen en een valhelm worden aangeraden. De groep vertrekt op 29 juni om 14 uur aan de kerk van Schoonaarde voor een tocht van ongeveer 15 kilometer over overwegend veldwegen. Halfweg worden de deelnemers getrakteerd op een drankje. Rond 17 uur zijn de juniors terug.

KWB zorgt voor voldoende begeleiders. Het is dus niet de bedoeling dat de ouders meefietsen. De deelname is gratis voor kinderen van leden van KWB Schoonaarde. Kinderen van niet-leden betalen 2 euro. Vooraf inschrijven is verplicht en kan tot 27 juni bij Koen Luyckx op het nummer 052 42 64 28.

http://www.kwbschoonaarde.centerall.com/classifieds.php

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie