Unieke internationale taptoe op 28 juni

taptoeexcelsior.jpg Dendermonde – De zomerprogrammering van de stad Dendermonde start op zaterdag 28 juni met een uniek internationaal taptoe. De Grote Markt vormt vanaf 20 uur het decor voor een spectaculair en groots taptoe met deelname van de drie beste showkorpsen ter wereld. Showkorps Jubal, Show- en drumfanfare Amigo en Show- en Marchingband Excelsior zorgen voor een twee uur durend non-stop spektakel.

Op het programma staan naast wereldberoemde klassieke melodieën en marsen, ook eigentijdse bewerkingen van pop- en filmmuziek. Het taptoe is een aanrader voor het hele gezin.

Na het succes van het taptoe aangeboden bij de plechtige opening van de vernieuwde Grote Markt in 2004 is dit reeds de vijfde editie op rij! De toegang is gratis. Er worden zitplaatsen voorzien.

Showkorps Jubal
Show- en drumfanfare Amigo
Show- en Marchingband Excelsior

Showkorps Jubal op Youtube.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Xm4Pb27jQX0]

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord