Zoek

Katuit start met verkoop tribuneplaatsen

Dendermonde – Er worden dit jaar voor de eerste keer tribuneplaatsen voor Katuit te koop aangeboden. Het gaat om zitplaatsen op de Grote Markt. “Met deze beslissing komt het Ros Beiaardcomité tegemoet aan een vraag van vele Dendermondenaren om eens de kans te krijgen om de apotheose van de Reuzenommegang op de Grote Markt van dichtbij mee te maken”, aldus een mededeling.

Een ticket voor de hoofdtribune (overkant Stadhuis) kosten 12 euro. De tickets voor tribune B (voor het Stadhuis) kosten 10 euro per stuk. Er kunnen maximum 4 kaarten per persoon aangekocht worden. De kaarten dienen persoonlijk afgehaald te worden en kunnen niet gereserveerd worden.

Aan het algemene principe, dat Katuit gratis bijgewoond kan worden, wordt niet geraakt. Staanplaatsen langs het parcours zijn vrij in te nemen. Op de Grote Markt worden er naast betalende tribuneplaatsen ook nog een 500-tal vrij in te nemen stoelen voorzien.

De tribunekaarten voor de Reuzenommegang op donderdag 28 augustus zijn te koop vanaf donderdag 17 juli 2008 om 9.00 uur bij de dienst toerisme en stadspromotie in het Stadhuis aan de Grote Markt. Snel zijn is de boodschap, want de plaatsen zijn beperkt!
Meer informatie: 052 21 39 56 of toerisme@dendermonde.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

4 Responses

  1. Door kaarten te verkopen geef je net minder mensen de kans om ergens aan deel te nemen dan wanneer je het gratis houdt… of vergis ik mij hier schromelijk?

  2. Schandalig, het moet weeral is geld kosten, voor nog één van de weinige goede evenementen.
    Waarschijnlijk zal dit bedrag in de toekomst nog opgetrokken worden zodat er enkel le beau monde van Dendermonde op af kan komen.
    Een bekakte stad wordt het waar niets meer te beleven of te zien is voor een normale burger die iets meer verwacht dan 2de rangsartiesten en taptoes.

Geef een reactie