CPeX in jeugdhuis Zenith op 6 augustus

Clement Peerens Explosition komt op woensdag 6 augustus naar jeugdhuis Zenith. The Clement Peerens Explosition ook CPeX genaamd, is een Nederlandstalige humoristische rockgroep. Ze werd gesticht door Hugo Matthysen, Bart Peeters en Ronny Mosuse die ook de drie originele groepsleden zijn. De groep had in de jaren ’90 hits met “Dikke Lu”, “Foorwijf”, “Boecht van Dunaldy” en “Vinde gij mijn gat (niet te dik in deze rok)?”.

The Clement Peerens Explosition trad lange tijd niet op, maar aan die periode van stilte kwam deze lente een einde. De band maakt deze zomer opnieuw menig podium onveilig. Het is mogelijk online tickets te reserveren. Wees snel want vol is vol én er is een strikte limiet op het aantal toegelaten bezoekers.

Klik hier voor meer informatie.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie