CPeX in jeugdhuis Zenith op 6 augustus

Clement Peerens Explosition komt op woensdag 6 augustus naar jeugdhuis Zenith. The Clement Peerens Explosition ook CPeX genaamd, is een Nederlandstalige humoristische rockgroep. Ze werd gesticht door Hugo Matthysen, Bart Peeters en Ronny Mosuse die ook de drie originele groepsleden zijn. De groep had in de jaren ’90 hits met “Dikke Lu”, “Foorwijf”, “Boecht van Dunaldy” en “Vinde gij mijn gat (niet te dik in deze rok)?”.

The Clement Peerens Explosition trad lange tijd niet op, maar aan die periode van stilte kwam deze lente een einde. De band maakt deze zomer opnieuw menig podium onveilig. Het is mogelijk online tickets te reserveren. Wees snel want vol is vol én er is een strikte limiet op het aantal toegelaten bezoekers.

Klik hier voor meer informatie.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord