Zoek

Dendermondse Rode Kruis start jeugdwerking

Dendermonde – Met al zijn jeugdbewegingen, kleuterscholen en lagere scholen is er voor het Dendermondse Rode Kruis heel wat potentieel om jongeren te ondersteunen. Met een nieuwe jeugdwerking wil het Rode Kruis een schakel vormen tussen het Rode Kruis en de jongeren in Dendermonde.

Als eerste doelstelling zal het Rode Kruis haar expertise ter beschikking stellen van de jeugdbewegingen die EHBO-materiaal inkopen. Vandavond, 11 juli, organiseert het Rode Kruis een kick-off waarop alle groepsleiders uitgenodigd zijn. Hen staat een korte uiteenzetting over de doelstelling van de jeugdwerking op korte en lange termijn te wachten. De feedback van de jeugdbewegingen zal het Dendermondse Rode Kruis gebruiken om de ondersteuning in de toekomst te optimaliseren.

Als start voor een goeie samenwerking schenkt Rode Kruis Dendermonde elke aanwezige jeugdbeweging drie EHBO-kits.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie