Zoek

Nieuwe algemeen directeur AZ Sint-Blasius

Dendermonde – Karen Pieters wordt op 1 januari algemeen directeur van het Dendermondse ziekenhuis AZ Sint-Blasius. De huidige algemeen directeur, Hugo Casteleyn, zou normaalgezien vanaf dan afgevaardigd bestuurder benoemd worden van de vzw O.L.Vrouw van Troost, uitbater van het ziekenhuis.

Karen Pieters is nu 37 en werkt al 10 jaar als financieel-administratief directeur van het AZ Sint-Blasius. Van opleiding is ze licentiate in de toegepaste economische wetenschappen en in de medisch-sociale wetenschappen. In de sector is de toekomstige algmeen direceur gekend als experte inzake ziekenhuisfinanciering.

Het is de bedoeling dat Hugo Casteleyn zich vanaf volgend jaar meer zal kunnen concentreren op strategische doelstellingen, externe contacten en de samenwerkingsverbanden in onder andere de ziekenhuisgroepering Aalst-Dendermonde en het Vlaams ziekenhuisnetwerk K.U. Leuven. Bovendien zou hij het corporate governance gedachtegoed in de raad van bestuur verder helpen uitbouwen. Om dit alles mogelijk te maken, komt na de zomer een bijzondere algemene vergadering samen; Die zou de statuten van de vzw O.L.Vrouw van Troost aanpassen en Hugo Casteleyn tot afgevaardigd bestuurder benoemen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie