Aanpassing verkeersreglement voor Schoonaarde, Appels, Oudegem en Mespelare

Dendermonde – De gemeenteraad keurde het aanvullend verkeersreglement voor de deelgemeenten Schoonaarde, Appels, Oudegem en Mespelare goed. Schepen van mobiliteit Bart Van Malderen grijpt de openbare werken in Schoonaarde aan om de aanpassingen door te voeren.

Concreet zal de bebouwde kom op sommige plaatsen herlegd worden, komen er andere maximumsnelheden en wordt zwaar verkeer geweerd. Enkele bewoners hadden opmerkingen gemaakt over de grote verscheidenheid aan snelheidslimieten, wat voor veel onduidelijkheid zorgt.

De gemeenteraad keurde meteen ook het bestek goed voor het leveren en plaatsen van de nodig verkeerstekens. De stad zelf zal nog uitgebreid communiceren over de nieuwe maatregelen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord