Gustaaf en Sjoekroedt hernemen Café d’Amour

Dendermonde – Eind augustus brengen Gustaaf en Sjoekroedt opnieuw hun Café d’Amour. Het feel-good programma rond de liefde met teksten, muziek, liefdesdrankjes en hartige hapjes kende zo’n groot succes in april, dat een herneming zich opdrong.

Café d’Amour - hernemingHet theatercollectief Gustaaf bestaat uit ex-leerlingen van de muziekacademie en staat in voor de teksten. De muzikanten van Sjoekroedt nemen de muziek voor hun rekening terwijl Joost van het Theatercafé hapjes en drankjes serveert.

Café D’Amour door Gustaaf en Sjoekroedt, 25, 27 en 29 augustus 2008. Kaarten (8 € per persoon, 15 € per koppel) zijn nu al te verkrijgen in het Theatercafé, Kerkstraat Dendermonde. Let wel, er zijn maar 40 plaatsen per voorstelling, dus snel zijn is de boodschap.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Eén reactie

Geef een antwoord