Trialeet Tomas Mannaert opnieuw naar Hawaï

Dendermonde – Zondag 13 juli nam trialeet Tomas Mannaert samen met 2.500 andere sporters deel aan de Ironman in Oostenrijk. “Onze landgenoot Marino Van Hoenacker won de wedstrijd. Ik werd in mijn categorie 44ste in een tijd van 9 uur 5 minuten en 7 seconden in mijn categorie”, laat Tomas weten. “Het was een mooie, maar zware wedstrijd met veel regen en onweer. Ik kan dankzij deze prestatie opnieuw deelnemen aan het wereldkampioenschap triatlon op 11 oktober in Hawaï. Ik hoef jullie niet te vertellen dat ik zeer tevreden ben.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord