Zoek

Trialeet Tomas Mannaert opnieuw naar Hawaï

Dendermonde – Zondag 13 juli nam trialeet Tomas Mannaert samen met 2.500 andere sporters deel aan de Ironman in Oostenrijk. “Onze landgenoot Marino Van Hoenacker won de wedstrijd. Ik werd in mijn categorie 44ste in een tijd van 9 uur 5 minuten en 7 seconden in mijn categorie”, laat Tomas weten. “Het was een mooie, maar zware wedstrijd met veel regen en onweer. Ik kan dankzij deze prestatie opnieuw deelnemen aan het wereldkampioenschap triatlon op 11 oktober in Hawaï. Ik hoef jullie niet te vertellen dat ik zeer tevreden ben.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie