Search

Blozen wint Blankenbergs bloemencorso (met foto’s)

blozenblankenberge.jpg

Sint-Gillis – De Dendermondse corsogroep Blozen nam na een welverdiend sabbatjaar het voorbije weekend opnieuw deel aan het bloemencorso in Blankenberge. De stoet met als thema gastronomie lokte meer dan 130.000 toeschouwers.

“Blozen pakte uit met de dessertparade van Disney. Met een wagen van meer dan 10 meter, 100.000 bloemen en bol van dynamiek en beweging kaapte Blozen de eerste prijs weg. Tevens won Blozen de publieksprijs en de prijs van de middenstand”, vertelt Dieter Mannaert van Blozen. Ook de tweede (Fantasia) en derde plaats (Colmanvrienden) ging naar Dendermondse corsogroepen.

“Dat Dendermonde in Blankenberge de drie topwagens leverde, bewijst nogmaals de hoge kwaliteit van de wagenbouwers in Sint-Gillis. Het bloemencorso in Sint-Gillis van komend weekend zal dan ook weer een topper worden”, aldus Dieter Mannaert.

corsoblankenberge1.jpg

corsoblankenberge3.jpg

corsoblankenberge31.jpg

corsoblankenberge4.jpg

corsoblankenberge5.jpg

corsoblankenberge6.jpg

corsoblankenberge7.jpg

corsoblankenberge8.jpg

corsoblankenberge9.jpg

corsoblankenberge10.jpg

corsoblankenberge11.jpg

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

Geef een reactie