Blozen wint Blankenbergs bloemencorso (met foto’s)

blozenblankenberge.jpg

Sint-Gillis – De Dendermondse corsogroep Blozen nam na een welverdiend sabbatjaar het voorbije weekend opnieuw deel aan het bloemencorso in Blankenberge. De stoet met als thema gastronomie lokte meer dan 130.000 toeschouwers.

“Blozen pakte uit met de dessertparade van Disney. Met een wagen van meer dan 10 meter, 100.000 bloemen en bol van dynamiek en beweging kaapte Blozen de eerste prijs weg. Tevens won Blozen de publieksprijs en de prijs van de middenstand”, vertelt Dieter Mannaert van Blozen. Ook de tweede (Fantasia) en derde plaats (Colmanvrienden) ging naar Dendermondse corsogroepen.

“Dat Dendermonde in Blankenberge de drie topwagens leverde, bewijst nogmaals de hoge kwaliteit van de wagenbouwers in Sint-Gillis. Het bloemencorso in Sint-Gillis van komend weekend zal dan ook weer een topper worden”, aldus Dieter Mannaert.

corsoblankenberge1.jpg

corsoblankenberge3.jpg

corsoblankenberge31.jpg

corsoblankenberge4.jpg

corsoblankenberge5.jpg

corsoblankenberge6.jpg

corsoblankenberge7.jpg

corsoblankenberge8.jpg

corsoblankenberge9.jpg

corsoblankenberge10.jpg

corsoblankenberge11.jpg

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Eén reactie

Geef een antwoord