Zoeken

Dendermondse sp.a organiseert stookolieactie

Dendermonde – De lokale afdeling van de sp.a organiseert een gezamelijk aankoop van stookolie. Op die manier wil de partijafdeling haar steentje bijdragen in de strijd tegen de dalende koopkracht. “Door met velen samen stookolie te bestellen, kan iedereen een fikse korting krijgen die al snel op loopt tot enkele tientallen euro’s” zegt ondervoorzitter Rik Van Beveren van de Dendermondse sp.a.

In de loop van volgende week krijgt elke Dendermondenaar meer informatie in de bus. Een inschrijvingsformulier laat toe in te tekenen op de gezamenlijke bestelling. “De minimumhoeveelheid is 500 liter zodat we de instapdrempel laag kunnen houden, bovendien kunnen gezinnen met een laag inkomen ook nog een beroep doen op een tegemoetkoming via het stookoliefonds”, laat Van Beveren weten. De stookolie wordt in de eerste helft van oktober aan huis geleverd.

Alle informatie over de actie op www.stookolieactie.be of bij Rik Van Beveren op 0476/795 785.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

Geef een reactie