Search

Boonwijkschool onthult nieuwe naam

detoverboon.jpg

Sint-Gillis – Vandaag was het voor de kleuters en leerlingen van de Boonwijkschool niet alleen de start van een nieuw schooljaar, zij trokken voor de eerste maal naar ‘De Toverboon’. Na een wedstrijd tussen ouders, personeel, leerlingen en oud-leerlingen viel de keuze op deze heel originele nieuwe naam voor de school.

Katoo Dierickx, die de naam bedacht en oud-leerling is van de school, sleept een etentje in de wacht. Dat de leerlingen deze naam waardig zijn, moesten ze vandaag bewijzen. Ze kregen van directeur Paul Beckers allerlei toveropdrachten die ze tegen het einde van de schooldag moeten volbrengen. Zo was er een klas die een toverdrankje moest brouwen, anderen zorgen dan weer voor een toverhapje, een toverlied, een toverdrank enzovoort. De schooldirecteur is er verder zeker van dat alle leerkrachten met al hun talenten en inzet het beste in elk kind naar boven zullen toveren.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie