Zoek

Deken de Baere viert 40-jarig priesterjubileum

Dendermonde – EH Deken Paul de Baere vierde vandaag in de Dekenale Onze-Lieve-Vrouwekerk zijn 40-jarig priesterjubileum. Zes jaar geleden werd Paul de Baere in Dendermonde aangesteld tot pastoor-deken, pastoor van Sint-Gillis-Binnen en Schoonaarde. De parochieploegen, kerkraden en alle parochievrijwilligers van zijn 3 parochies hebben wekenlang hard gewerkt om er een mooie, verzorgde en stijlvolle viering van te maken.

Deken De Baere ging voor in de mis, samen met o.a. zijn broer, die pastoor-deken is in Aalst. Het was voor deken De Baere ontroerend naast zijn eigen familie, zoveel bekenden uit zijn 40 jarig priesterschap in zijn kerk te kunnen verwelkomen. Hij had dan ook veel woorden van lof en dank voor allen die hem de voorbije 40 jaar in de diverse parochies van ons bisdom gesteund hebben.

Burgemeester Piet Buyse, die namens het stadsbestuur de felicitaties en een dankwoord uitsprak, sloot zijn toespraak af met de woorden : ‘ad multos annos ‘! Dank u Paul, en nog vele jaren!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie