Proeven van cultuur

Dendermonde – Vandaag, vrijdag, en morgen, zaterdag, nodigt Cultuurcentrum Belgica iedereen uit op Plage Clutuur. Op en rond de Grote Markt is het twee dagen proeven van cultuur.

Deze middag beginnen de culturele festiviteiten met muziek. Om 12.00 speelt Lalalover, om 15.45 The Sins. Deze avond is het dan aan een van Vlaanderens bekendste barden,  Raymond Van Het Groenewoud. Je kan hem aan het werk zien en -vooral- horen van 21.00 tot 23.30 uur.

Morgen, zaterdag 20 september, kan iedereen tussen 13.00 en 17.30 uur terecht op de Cultuur- en leermarkt met animatie en optredens in het stadscentrum. Je kan er kennismaken met tal van Dendermondse verenigingen die zich met cultuur in de brede zin van het woord bezighouden.

’s Avonds sluit Plage Cultuur af met een heus Bal Moderne op de Grote Markt (20.30 tot 01.00 uur).

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord