Zoek

Cultuurseizoen start met geslaagde cultuurmarkt (met foto’s)

dsc_0175_.jpg

Dendermonde – De tweejaarlijkse cultuurmarkt in het stadscentrum baadde in een stralende herfstzon vandaag! Het was heel gezellig slenteren tussen de verschillende informatiestands. De bezoeker kreeg alvast een duidelijk overzicht van het cultuuraanbod in de stad. Wat heel leuk zou zijn geweest, was een blik over de stadsgrenzen. Heel geslaagd initiatief!

dsc_0151_.jpg

Dansgroep Reynout demonstreerde op de Grote Markt verschillende dansen en nodigde omstanders en voorbijgangers uit deel te nemen.

dsc_0154_.jpg

Curieus met van links naar rechts Johan Goeman, Paul Dhauwe, Annie De Kinder en Dina Verhavert. De organisatie pakt in oktober uit met een tentoonstelling rond Nero.

dsc_0157_.jpg

Yves Heymans, Jeroen De Visscher en Lieselotte Huyghe van toneelgezelschap Gustaaf waren op de Cultuurmarkt om hun nieuwe productie “Ode Aan De Mèt” aan te kondigen. In 2009 brengt Gustaaf een ode aan de grootmoeder in al haar facetten: de slappe koeken, de tikkende klik, de stoffige zetels,…

dsc_0158_.jpg

Fred Scholliers van de Videoclub en Hugo D’haen van de Fotokring broederlijk naast elkaar. Beide verenigingen organiseren op 17 oktober in het stadhuis een gemeenschappelijke projectie van kortfilms en digitale fotoreeksen.

dsc_0163_.jpg

Wim Baude en Marc Van Cauwenberg van toneelgezelschap De Leeuwerckenaers tonen trots de maquette van een vorige toneelvoorstelling. Ondertussen is de groep druk bezig met de voorbereiding van “De bemoeial” een stuk van Jack Popplewell in een regie van Joris Moens. De voorstellingen vinden plaats op 28 en 29 november en 5 en 6 november.

dsc_0164_.jpg

Animatie op de Vlasmarkt.

dsc_0169_.jpg

Ben Waterschoot en Noëlla Deweird van de Vlaamse Vereniging voor Familiekunde hebben de handen vol met de voorbereiding van de viering van de 25ste verjaardag van hun vereniging op 12 oktober. Lees hier meer …

dsc_0178_.jpg

De stedelijke jeugddienst zorgde voor verse pannenkoeken op de Grote Markt. Achter de bakplaat: Filip Hendrickx en Luc Selleslagh.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

  1. Het was heel tof, alleen jammer dat er ’s avonds zo weinig volk naar de dansavond kwam, de DJ draaide nochtans goed maar is moeten stoppen omdat er zo goed als geen volk was, jammer!

Geef een reactie