Zoek

Postkantoor Dendermonde drie weken ‘basisdienstverlening’

Dendermonde – Het postkantoor van Dendermonde op de Oude Vest wordt, zoals we al schreven,  vernieuwd. Gemeenteraadslid Barbara Pas (Vlaams Belang) maakte zich zorgen over de dienstverlening van het kantoor in Dendermonde, en stelde daarom een vraag tijdens de gemeenteraad. Uit het antwoord van burgemeester Piet Buyse (CD&V) blijkt dat het postkantoor geen zes, maar slechts drie weken gesloten zou zijn.

Uit een brief die hij van De Post ontving, blijkt dat tijdens de werkzaamheden een ‘basisdienstverlening’ gegarandeerd wordt. Dat wil zeggen dat van 12 november tot en met 6 december het postkantoor in Dendermonde dezelfde diensten levert dan een PostPunt. Dat zal wel langs de achterkant van het gebouw gebeuren.

Volgens Barbara Pas lost dat het probleem van de pensioenbetalingen niet op. Immers, in de basisdienstverlening zijn alleen financiële transacties tot een bedrag van 300 euro begrepen. Een pensioenuitbetaling zit daar boven.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie