Zoeken

Gezamenlijke aankoop stokolie zorgt voor besparing van € 20.000

Dendermonde – Vorige week konden we al melden dat de stookolieactie van sp.a Dendermonde een groot succes werd. Ondertussen werd de actie afgesloten en werd er een bestelling geplaatst van 320.950 liter. “Concreet besparen de Dendermondse gezinnen tussen de € 43 en € 130 per bestelling”, vertelt Rik Van Beveren (sp.a).

Sp.a weerlegt met deze succesvolle actie ook de kritiek alsof de gezamenlijke aankoopacties de markt zouden verstoren. “De opdracht van onze bestelling werd binnengehaald door een klein familiaal bedrijf”, vertelt Van Beveren tevreden. “De leverancier probeert deze week al héél wat bestellingen af te werken.”

De Dendermondse socialisten kijken alvast met enige fierheid terug op het welslagen van hun actie. “Het succes van onze actie heeft duidelijk aangetoond dat mensen zitten te wachten op maatregelen om de dalende koopkracht tegen te gaan, wij hopen dat dit een signaal is aan onze regering om inspanningen te leveren voor de zaken waar de mensen van wakker liggen”, besluit de lokale sp.a-top.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie