Zoeken

Chiro Kreale viert feest

Sint-Gillis – De meisjes van Chiro Kreale vieren feest op 10, 12 en 18 oktober. Zoals de traditie het wil, spelen ze op vrijdag 10 oktober een musical. Dit jaar kun je ze horen en zien als de Aristokatten. De voorstelling gaat door in de Heilig Hartschool in de Otterstraat in Sint-Gillis. Op zondag 12 oktober organiseert de chiro een mosselsouper in zaal De Schuur in de Torrestraat in Sint-Gillis. En voor wie eens zelf helemaal uit de bol wil gaan, is de de veertiende editie van de Krealeeteedee op zaterdag 18 oktober in jeugdhuis Zenith.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie