Zoeken

Eerste nederlaag voor Oudegem B

Oudegem – Oudegem B, promovendus in de eerste provinciale van het vrouwenvolleybal, verloor dit weekend voor de eerste keer. Na een ijzersterke competitiestart, met drie overwinningen op rij, ging het team van Luc De Bruyne en Catherine Martens dit weekend onderuit tegen Aalter. Het werd 3-1. “We waren geen partij voor Aalter”, vertelt ploegverantwoordelijke Lien Rogiers. “In de tweede set gingen de kopjes naar beneden, we speelden nog nooit zo slecht. Aalter verdiende de overwinning, ze speelden beter dan ons”. Toch is Rogiers strijdvaardig voor de komende wedstrijden. “Thuis kunnen we Aalter zeker kloppen. We verloren nu een wedstrijd en dat was lang geleden, maar volgende week moeten we er weer staan tegen Berlare/Zele”.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie