Eerste nederlaag voor Oudegem B

Oudegem – Oudegem B, promovendus in de eerste provinciale van het vrouwenvolleybal, verloor dit weekend voor de eerste keer. Na een ijzersterke competitiestart, met drie overwinningen op rij, ging het team van Luc De Bruyne en Catherine Martens dit weekend onderuit tegen Aalter. Het werd 3-1. “We waren geen partij voor Aalter”, vertelt ploegverantwoordelijke Lien Rogiers. “In de tweede set gingen de kopjes naar beneden, we speelden nog nooit zo slecht. Aalter verdiende de overwinning, ze speelden beter dan ons”. Toch is Rogiers strijdvaardig voor de komende wedstrijden. “Thuis kunnen we Aalter zeker kloppen. We verloren nu een wedstrijd en dat was lang geleden, maar volgende week moeten we er weer staan tegen Berlare/Zele”.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord