Nieuwe brug over Oud Sas opent morgen

Dendermonde – Morgen, 16 oktober, zal de nieuwe brug over het oude sas in Dendermonde in gebruik worden genomen. De afdeling Bovenschelde van Waterwegen en Zeekanaal NV heeft beslist om de nieuwe voetgangersbrug over de oude Dender om 16.30 u in gebruik te laten nemen. Als fietsers en voetgangers op deze drukke route van en naar school de nieuwe brug kunnen nemen, kan de afbraak van de tijdelijke voetgangerspasserelle van start gaan zonder problemen te veroorzaken.

Voorlopig zal de politie tijdens de spits ’s morgens en ’s avonds een oogje in het zeil houden en de nodige aanwijzingen geven om alles veilig te laten verlopen. Dit zal eveneens het geval zijn wanneer de komende weken de damplanken van de tijdelijke passerelle getrokken worden.

Het einde van de werken aan ’t saske is voorzien in de eerste helft van november 2008, aldus de afdeling Bovenschelde van Waterwegen en Zeekanaal in een bericht.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord