Zoeken

Videoclub Ros Beiaard en Fotografische kring slaan handen in elkaar

Dendermonde – De Dendermondse Videoclub Ros Beiaard en de Fotografische kring organiseren komende vrijdag 17 oktober om 20u. een gezamenlijke projectieavond in het stadhuis.  De projectieavond is de start van het 60e regionaal fotosalon dat eveneens dit weekend doorgaat. 

“Achttien fotoclubs uit de ruime regio, stuurden de beste foto’s van hun leden in”, vertelt Hugo D’Haen van de fotografische kring. “Deze foto’s en deze van de Dendermonde fotokring zullen beoordeeld worden door een deskundige jury”. De deelnemende foto’s zijn zondag een maandag in het stadhuis te bekijken.

“Ter gelegenheid van dit zestigste salon wordt aangeknoopt met een oude traditie”, gaat Fred Scholliers van de Videoclub verder. “Vroeger waren er diaprojecties, nu beschikken we over enkele digitale diareeksen en maakte we met de Videoclub enkele kortfilms rond verschillende thema’s.” Dit materiaal wordt vrijdagavond op de projectieavond getoond.

De expo is geopend in de Ros Beiaardzaal van het stadhuis op zondag 19 oktober en maandag 20 oktober 2008, telkens van 10 tot 12 en van 14 tot 18 uur.
De projectieavond gaat vrijdag 17 oktober in de Reynoutzaal van het stadhuis en start te 20.00 uur.
De inkom is gratis.

Meer info: 052/217734 – hugo.d.haen@telenet.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

2 reacties

  1. Ik ben op zondag in de late namiddag naar die tentoonstelling komen kijken, spijtig genoeg ging om 17 uur het licht uit en de deur toe… Ik had de website geraadpleegd, en dacht tijd te hebben tot 18 uur. Men heeft me gezegd dat op de uitnodigingen het juiste uur vermeld was, maar niet iedereen die belangstelling heeft voor fotografie heeft een uitnodiging gekregen. Een website aanpassen is toch geen werk van lange duur?
    Ik was teleurgesteld.

Geef een reactie