“N41 is een van de meest onveilige wegen in de regio”

Dendermonde – “Het is duidelijk dat de N41, en vooral het stuk Vlassenbroekbrug-Dendermonde-Lebbeke een van de meest onveilige wegen is in de regio”, zegt het Lebbeekse gemeenteraadslid GoedeleUyttersprot in een brief aan onder meer Piet Buyse en François Saeys, respectievelijk burgemeester van Dendermonde en Lebbeke.

Uyttersprot: “Het aantal ongevallen, ook zware ongevallen, is aanzienlijk. Recent nog verloor een jongere er het leven bij een inhaalbeweging. De volgende dag ontsnapten mijn ouders, ei zo na, aan een frontale botsing op dezelfde plaats. En het is duidelijk: uit de recente ernstige ongevallen blijkt dat een doorlopende witte lijn niet voldoende is. Ook al valt deze weg niet direct onder uw bevoegdheid, vragen wij u om er bij de bevoegde overheid voor te pleiten, om dringend een aantal veiligheidsmaatregelen te treffen.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie