Jokri van start in Dendermonde

Dendermonde – In Dendermonde ging zaterdagavond de Jokri-werking van start. Jokri staat voor Jonge Christenen tussen 12 en 18 jaar. Deze jonge mensen zullen op regelmatige basis samenkomen om plezier te maken, leuke activiteiten te ondernemen, spelletjes te spelen, maar ook om hun geloof kracht bij te zetten en af en toe ook bezinnend en inspirend actief te zijn. Dit is alvast geen sinecure voor jongeren vandaag de dag.

De eerste bijeenkomst telde een negental enthousiastelingen. “Bedoeling is dat we op regelmatige basis (wellicht op zaterdagavond) zullen samenkomen”, vertelt initiatiefnemer Heidi De Clercq. “Het zou fijn zijn mochten we elke keer meer jongeren kunnen verwelkomen”. De werking richt zich op alle jongeren uit het Dekenaat Dendermonde.

Wie interesse heeft in de JOKRI-werking kan mailen naar h.declercq@live.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord