Oudegem B bezorgt Meteors Zottegem/Erwetegem eerste nederlaag

Oudegem – In de eerste provinciale van het damesvolleybal heeft Oudegem B, Zottegem/Erwetegem haar eerste nederlaag van de competitie bezorgd. Zottegem/Erwetegem was de enige club in de reeks, die dit seizoen nog geen enkele keer verloor. Doordat het wel twee wedstrijden minder speelde dan de andere ploegen, stond dit team pas op de derde plaats. De virtuele leider werd zaterdagavond in Oudegem wel huiswaarts gestuurd met een 3-0 nederlaag (25-13, 26-24, 25-19). “Oudegem had een sterke opslagdruk en ook aan het net werd er veel afgemaakt. We maakten weinig fouten”, vertelt ploegverantwoordelijke Lien Rogiers. 

Met deze overwinning verstevigd het team van Luc De Bruyne en Catherine Martens hun tweede plaats in de rangschikking. Het telt slechts twee punten achterstand op leider Avanti Aalter. Het B-team van Oudegem mag zich door deze overwinning alvast verheugen op een traktatie van voorzitter Gerdi De Kimpe.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een reactie