Zoek

Triatleet ondergaat met succes operatie aan beide knieën

Baasrode – Trialeet Tomas Mannaert werd vorige woensdag aan beide knieën geopereerd. Hij nam onlangs nog deel aan de Iron Man in Hawaï.

“Deze operatie was echt noodzakelijk om nog aan triatlon te kunnen doen. Eerder ging ik al eens op 5 september onder het mes maar in de aanloop naar de Iron Man in Hawaï forceerde ik me opnieuw. Deze keer aan beide knieën. De operatie is echter goed gelukt en Dr. Claes verzekerde mij een volledig herstel. Er wacht mij nu een intensieve en zware revalidatie, binnen enkel weken mag ik beginnen zwemmen en fietsen , aan lopen hoef ik voorlopig niet te denken. Ik ben van plan om er alles aan te doen zodat ik opnieuw een poging voor een kwalificatie kan ondernemen. Om mezelf wat onder druk te zetten schreef ik me alvast in voor de Iron Man in Nice op 28 juni”, zegt Tomas Mannaert.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie