Politie zamelde geld in voor Child Focus

Dendermonde – Een groep politiemensen van de Politiezone Dendermonde overhandigden vorige vrijdag een cheque aan Child Focus. Het geld werd dit voorjaar ingezameld tijdens een barbecue.

“Een aantal maanden geleden stelden wij onze organisatie Next Challenge voor als een groepje sportieve politiemensen van de Politiezone Dendermonde. De opzet was om in de maand mei van dit jaar met de fiets de Mont Ventoux in Frankrijk te beklimmen. Met enige trots kan ik meedelen dat één ieder van ons erin geslaagd is om de berg te trotseren. Om dit alles niet onopgemerkt te laten voorbijgaan organiseerden wij eveneens in de maand mei een barbecue. Het eetfestijn kende een meer dan groot succes”, aldus hoofdinspecteur Michel Vinck. Next Challenge beloofde de opbrengst van de barbecue integraal aan Child Focus te bezorgen en dat gebeurde vorige vrijdag tijdens een officiële plechtigheid in het politiekantoor aan de Noordlaan.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie